En rörlig video med Andre Nickatina.

Det har inte blivit så mycket korta poster här, eftersom vi gärna vill dela med oss av en liten reflektion över hur vi känner för musiken som spelas upp. Och att jag har skitsvårt att hålla det kort, orden flyger iväg och formar fulla meningar och stycken med oväsentligheter. Den här gången kommer det säkert bli så också, även om jag mest tänkt lägga upp den här videon. Det är lite av en fortsättning på den förra posten om Andre Nickatina och The Jacka’s kommande samarbetsalbum, My Middle Name Is Crime.

Som nämnt redan då, det är verkligen sällsynt att Andre Nickatina fångas på bild. Det är jättesällan Andre Nickatina fångas på rörlig bild, nån suddig konsertsnutt nån gång. Det är jättesällsynt att Andre Nickatina dyker upp i musikvideor. Det är jättesällsynt att Andre Nickatina spelar in musikvideor till sina sånger. Nu har han deltagit i två musikvideor nästan inom ett års tid, jättefestligt.

Nu gör han ju inte så mycket mer än att sitta på sin bil, rappa lite slött och vifta med till beatet med samma hand han håller cigarillen i. Det gör väl inget. Här är alltså mp3n, om nån som missade den förra gången blev förtjust i sången så ska ni inte behöva klicka er tillbaka till för i tiden, varsågod.

Andre Nickatina & The Jacka – My Middle Name Is Crime

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s