Roger och DB på samma sång.

Även att den här herren, Armani Depaul, är med på sången.

Det är till och med Armani Depauls sång. Men han var ju sådär och jag vet inte helt vem det är. Det viktiga är ju att han visste att ingen förut satt ihop två av Bay Areas mest lovande rappare på samma sång. DB The General skulle nästan vara lika lovande som Roach Gigz om han fick nån att styra upp hans släpp lite mer, kanske att de träffats nu så kan Rogge ge DJ Racks nummer till DB. Det är DJ Racks som gjort Rogers senaste två skivor och de är dunder bra, välmixade och ypperlig låtföljd och så vidare. Han har dessutom gjort en skiva med okändingen Pac B. Den skivan kom häromdagen, även den välmixad. Ja hursomhelst, DBs skivor är av dålig ljudkvalité och känns ogenomarbetade, det verkar ju dumt om han vill lyckas som rappare.

På den här sången har buktrapparna inspirerats av Roscoe Dash eller kanske Travis Porter, eller båda akterna. Sången låter faktiskt helt och hållet som en sån ung-grabb-från-Atlanta sång. Bara lite mer Kaliforniadialket, vilket gör att det låter som en Kafani-sång. Ska det här vara en trend nu? Alltså. Det har ju gjorts förut, med Kafani, och han är ju välkänd som buktens sämsta rappare. Sämsta rappare som i att han gör sämst musik jag inte som att han hamnar offbeat utan att det är meningen (uppenbarligen).

Det här är bättre än så hursomhelst. Det är ingen toppensång, men den är viktigt eftersom Roach Gigz och DB The General samarbetar för första gången.

Armani Depaul – All I Know (Ft Roach Gigz & DB The General)

Och eftersom jag pratade om det, här är en sång från Pac B & DJ Racks mixtapet. Jag gillar den här sången eftersom den låter lite som Post-Hyphy/Based-musiken från 06-08 typ.

Pac B – The Business

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s