Det är fredag

Jävla festligt att hon är på Universal? Kan det stämma.

TamSteez – It’z Friday

Jag kände att jag var tvungen att dela med mig av den här Rebecca Black* remixen. Den är ju exakt som ni tror, samma sång minus Rebecca Blacks nasala röst och så handlar den om spritdrickande istället för tonårshäng. Hade TamSteez rappat lite mer om kola skulle det kunna bli en campus-favorit på olika college runt the USA. TamSteez är någonstans från bukten, sett till hennes youtube-kanal verkar hon mest syssla med dans. Dessutom står det att hon är 26 men jag tror att hon är 17 snarare. Hon har ju för fan rosa hår.

Men vad fan, en dansare signad till Universal som har rosa hår och en modeblogg, så jävla självklart att hon gör ett remix-rapp-tejp med en egen variant (en hyllning?) av RebeccaBlacks sensation (som vi alla har lyssnat på oironsikt eftersom vi älskar fredag). På hennes tejp har hon gjort egna varianter av massa andra hits, ja hon har ibland mer eller mindre spelat upp nån annans sång och tjutit ut lite adlibs till och lagt det på sin skiva. Det är lite sånger av kända sångartister som Rihanna, Drake och Lady Gaga osv. Men även att det finns lite crunkhits. Dessutom är hon uppenbarligen ett bekant ansikte på sina lokala vintage-skivbutiker eftersom hon letat upp gamla bortglömda hits av lite olika 80-talsartister. Både Ingabyxor och PMOG identifierade att några sånger var av en 80-talssångare som heter Madonna från början, till exempel. Och det är inte ens Madonnas hitsång Like A Prayer som till och med jag känner till, utan det är lite mindre hits.

TamSteez – STARR L!TE STARR BR!TE

Den här sången ovan ska till exempel vara inspirerad av en Madonna-sång. Tejpet är festligt men ändå inte så jävla spännande. Jag var tvungen att lyssna eftersom hon hade rosa hår och det är ju skojigt med Rebecca Black-remixen. För jävla festligt är det.

*Rebecca Black är en tonåring som alltså hade en fördjävla stor viral-hitvideo som spreds på olika internets över hela världen eftersom nästan alla människor som känner till tidsuppdelningen ”veckor” och romantiserar över sub-konceptet fredasmys. Den videon hittas på olika internets.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s