ny skit igen

Jag vet inte om ni känner till det, men Coco Chanel är en bortglömd historisk figur. Alltså inte den här Coco Chanel, utan den gamla fransyskan. 

Jag har ingen aning om vem det här är. Eller det står ju klart och tydligt att hon heter Coco Chanel, men det hette ju en annan kändis nån gång för länge sen! Fast det kunde ju inte den här rapp-tjejen veta. Det är inte så lätt att hålla koll på massa förr-i-tiden människor så där. Den gamla Coco Chanel gjorde parfym eller teater eller nåt. Den Coco Chanel här kråmar sig mot ett skrivbord, rappar om hur hon blir fingrad i sin fina rosa fitta (ursäkta men hon pratar om sin pre-pre-pre-pretty pink pussy så är det faktiskt), och hela tiden tror man att det ska handla om kola eftersom sången heter Cocaine. Och, det är en sån jävla porrfilmsmiljö, den här studion som saknar väggar (fett obehagligt), och dessutom så rappar hon om att hennes snubbe filmar när de ligger. Man skulle kunna kalla det utbildnignsrapp. Det här händer när man sysslar med kola, man blir kåt och ligger massa. Som en metafor låtsas hon i slutet vara lärare och pekar framför sina studenter med pekpinnen på skisser av kvinnorkroppar. Och där får man känslan, utan att veta nåt om varken gamla eller nya Coco Chanel, det är väl typ samma människa? What gives!

Jo, (1) de är ju lite av profiler båda två. Den här, uppenbarligen en profil, den gamla är ju känd än så hon var säkert en profil. (2) De sysslar mycket med kola, den här pratar ju rätt öppet om det, den andra var nåt sorts profil i modebranschen kanske? C’mon hon måste ju snortat kola dagarna i ända. (3) De är ju inga prydetter exakt. Den här är ju väldigt tydlig med just det, den gamla är från Frankrike punkt. (4) De verkar leva ett liv i marginalen av samhället, så att säga.

Nog om det. Jag har tittat lite på den här sången också:

Fett tråkig video iofs.

Thai är har sitt ursprung nånstans i före-detta Indo-Kina. Kanske Thailand. Han är mest känd för att han var med i nåt sorts grupprojekt med Traxamillion och Nump Trump (a.k.a. Mr. I Got Grapes) och är inte så känd för nåt annat. Här har han på något sätt hookat upp med Huntsvegas-hoppet, den hajpade Jackie Chain (a.k.a. Mr Glider runt utan tröja med ölmage-koreanen) och Oakland boven Philthy Rich. Har Thai kontaktat Jackie Chain för att de båda har asiatiskt ursprung? Varför är då Philthy med? Varför är inte Roscoe Umali eller Haji Springer med? Vad betyder det här för Thailand och Syd Koreas diplomatiska förbindelser? Har det någonting att göra med att det Sydkoreanska näringslivet frös sju Thailändska bankers tillgångar i Thailand senast i februari? Vad fan är det som är på gång? Vi vet ju att vi västvärlden inte kopplar ihop gangster-rapp med finanspolitik så värst, men hur fungerar det i Sydostasien? De har ju en helt annan värdegrund, i Kina till exempel är det skitimponerande att vara fattig och sen bli rik, här i Västeuropa kommer ju såna framgångssagor knappt in på golfklubbarna, man måste ha pikétröja som favoritfritidsplagg och tillhöra adliga släkter om man vill äta middag med prinsen av Wales.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s