Mac Dre’s lever än….


…i allas våra hjärtan osv. Men det visar sig att han lever lite extra i Berkley. I gamle Sirealz rappsånger. Han är som vi kommer ihåg ena halvan av och den lysande stjärnan (okay var 2008 inte så mycket 2011) i Teamknoc. Vad fan hände med Blue Trauma förresten, deras album skulle komma i år. Bonusspår från Blue Trauma längst ner. Sirealz har släppt lite solomaterial och producerat en hel del åt mindre kände bukt-rappare som den trevliga pricken Malki Means King och han den där som blev över i The Pack när de andra håller på med framgångsrika soloprojekt (Lil Uno)(obs Lil Unos nya kommande mixtape heter ‘Raw Sushi’). Sen släppte han den här mini-skivan The Slap Section i augusti. Den har legat och dragit liksom och jag har inte lyssnat förrens i förrgår typ. Och, ja jävlar vad han rappar som Mac Dre! Det är ju så likt att det är värt bara därför. Jag har lite bråttom på morgonen och hinner inte leta upp de Mac Dre låtar där Dre låter som Sirealz låter nu, mest. Så jag tar en bra jävla sång i alla fall, ni som lyssnat på Mac Dre kommer kanske höra likheterna. Om jag inte hör fel alltså.

Sirealz – Island

Mac Dre – She Neva Been

Sirealz – Do What You Doing (Ft Juey Starberry & Malki)

Beatsen har nåt men är inte genomgjorda typ. Tänk om han fick sitta med i en studio med nån duktig producent som kunde fixa till det där, fylla upp de tomma utrymmena eller vad man ska säga. Då skulle de kunna hitta på nåt riktigt fett, istället för nu när det är mer lite som försök till vad Young L eller Traxamillion gör typ. Det är väl kul att nån gör faktiskt hyphy och att Malki rappare hyphy fortfarande hursomhelst. Ja gällande Do WhaT You Doing, ibland lägger bajonäs upp musik för att det är intressant utan att det behöver va speciellt bra. Jag ville verkligen inte utsätta er för Juey Starberry och hans Bollywood-sång, men vill ni höra en Mac Dre-kopia (först) och en rödhårig man som rappar som att hyphy fortfarande är det fetaste som finns på jorden 2011 (sist) så kan ni kanske ta er igenom mittendelen av sången.

Och hur kommer det sig att Teamknoc beatsen låter så mycket fetare än hans egna sologrejor? Rent produktionsmässigt alltså, det är bättre ljud. De kanske har hyrt en ordenligt studio då eller nåt. Bonus Teamknoc-sången är skitfet hursomhelst:

Teamknoc – Problems (2010)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s