Iamsu leker Young L

Jag blir alltid glad när jag ser att Young L gör sånger med Panda Vuitton, endast eftersom det är ett så fett namn givetvis själva rapparen är väl lite sådär. Men att vara sådär och rappa på ett Young L beat är ändå någon på ett Young L beat. Den här gången är det bajonäs-favoriten Iamsu som gör sitt bästa för att göra ett Young L beat. Han försöker inte göra ett av de mest minimalistiska eller bastunga Young L beatsen, utan snarare så som skiten lät typ ’09 (bajonäs har ju skrivit en del om hur Young L låter och har låtit).

Panda Vuitton – Party On My Dick (Ft Iamsu & Deezy Dolla)

Jag vet inte om någon någonsin hört en Panda Vuitton-sång på annat än Young L beat förrut? Jag har inte det iaf. Kul och skönt för grabbarna i bukten att Iamsu kan ta över tronen som den lokala geniala beatmakaren som man kan få ett beat av nu när Young L börjat avancera i sin karriär och tittar längre bort än Berkley High Schools skolgårdar i sin jakt på rappare att rappar på hans skit.

Party On My Dick är på intet sätt något fantastiskt, det är helt vanlig bruksrap, men det är kan och ses som ännu en påminnelse om att det är så här det kommer låta nu i framtiden. Det tror jag. Det är sånt här rappare kommer prata om en del i framtiden, dvs fest och sex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s