Kjol-rap

Imorn släpper Iamsu! sitt första mixtejp under hela 2012! Han har inte släppt musik samlat på hela 2012! Tills den skivan kommer, det är omslaget här ovan, så får vi hålla tillgodo med det här smakprovet. Jag ska prata fett kort om sången, först vill jag bara påpeka att skivan heter Kilt, vilket ju betyder kilt, alltså skotsk kjol, även på engelska va?  Varför har han ingen kilt på sig på omslaget?

Den här sången känns rätt jävla standard refrängmässigt, med nån jävla rocknroll-refräng va. Vad fan händer. Det som är intressant ändå är ju att det alltså inte är Iamsu själv som producerar. Han är ju annars till hälften känd som en gammal Diligentz-producent som nu rappar, ok han är typ två procent känd för det, 70% känd för att han var med på E-40 albumet på singeln Function, och 25% känd för sin medverkan och beatskapande på Loverance hit Up!.  Jag känner till honom för hans egen rap. Anyways, det är alltså NicNac från Starting Six som har producerat.

Alla vet ju at NicNac gör fett bra beats, och så även nu, förutom refrängen alltså. Det där droppljudet t ex fan vad fett. S/O till unga Kalifornien det har nåt på gång.

Iamsu – Get It In

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s