Vad blir det för rap? Avnsitt 12: Med Hasan Ramic

Hej och välkomna till avsnitt tolv av Vad blir det för rap?. Vi är otroligt nöjda med att vi i tre avsnitt i rad haft gäster i podcasten, och nu kan vi erbjuda ännu en fantastisk gäst. Det självutnämnda disgruntled old rap fanet Hasan Ramic (@yallknowitshaso & Hasan @ Nöjesguiden) gör sig fantastisk som gäst i er favorit rap-podcast.

SannaPetter och Hugo har alltså lyckats hitta en fjärde rapnörd, som enligt egen utsago numera mest lyssnar på rap för att ha nåt att klaga på. Trots det presenterar Hasan lite aktuell svensk rap som ingen skulle kunna ha nåt att invända mot. Sanna, Petter och Hugo har också själva tagit med sig en varsin aktuell bra rapsång.

En hel drös ämnen avhandlas i avsnitt 12, t ex Nicki Minaj-konserten som Petter och Sanna var på, Waka Flocka Flames nya skiva, avsaknaden av en svensk motsvarighet till Waka, och hur giftermålet mellan rap och reggae ska se ut för att bli lyckligt. Hasan chockar VBDFR-gänget rejält när han spelar upp en låt han lyssnade på när han var 14. Allra sist får vi ta del av vad VBDFRs lyssnarinteraktion kan resultera i!

Whatever?! xoxo

Vi finns på Internet! Till exempel på PinterestFacebook, Tumblr och Twitter.

Klicka här för att prenumerera i iTunes.
Eller här för att nå vår feedburner-rss.

Något vi inte nämner i avsnittet, pga att det blivit en verklighet först efter att det spelades in, är att vi har börjat sälja t-shirts (S-XXL, normala storlekar). Är ni intresserade av en tröja så är det bara att maila vadblirdetforrap@gmail.com för att beställa. Tröjorna kostar 200 kr inklusive frakt (inom Sverige), utöver bilden på Hugo i en tröja här nedan finns det några fler bilder på Pinterest. Stort tack till Jesper Landin (@ofrivillig) som gjort tryckdesignen!

Vi kan även avslöja att nästa avsnitt förhoppningsvis kommer att anlända inom relativt kort. Sanna har nämligen intervjuat den amerikanska rapparen Kelow, eftersom Petter och Hugo inte befann sig inuti Stockholm missade de båda både hennes konsert och intervjun. Läs mer om Kelow på Sannas blogg. För övrigt ryktas det att hon kanske kanske inte besökte Up To No Goods studio under sin Sverigevistelse, via Sannas förmedling. Förhoppningsvis resulterade det i lite musik.

Annonser

2 kommentarer på “Vad blir det för rap? Avnsitt 12: Med Hasan Ramic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s