Vad blir det för rap?! Avsnitt 20 med Mack Beats & Jaqe

image

 

Hej alla läsare! I vanlig ordning kommer förra avsnittet av VBDFR?! till Bayonnaise strax innan nästa kommer. Hoppas in inte missade det här, det är en king intervju!

Hej alla lyssnare!

Välkomna till Vad blir det för rap? avsnitt 20 med Sanna, Petter och Hugo. Vi är stolta och mycket nöjda med att kunna berätta att avsnittet gästas av inga mindre än stjärnproducenten Mack Beats och Malmö-rapparen Jaqe.

Avsnittet spelas in i High Won-studion i Västertorp i Stockholm. Jaqe var på besök för att spela in med Mack Beats och för att rappa på VBDFR?s ettårsfest. Innan festen (förr-förra helgen) hann vi spela in en intervju där vi får höra Jaqe och Mack Beats berätta om sina bakgrunder såväl som sina framtidsplaner. Jaqe berättar  om sin kreativa process, skillnaderna i tempo mellan Malmö och Stockholm och om han egentligen faktiskt säger ”fullisar” på ”I Centrum”. Mack Beats berättar om både om arbetet med sin kommande skiva men delar också med sig av minnen från gamla produktioner, bland annat om hur det var att spela in ”Fruängen” med Aleks. Som vanligt när VBDFR?!s har gäster så rundades avsnittet av med att Jaqe och Mack Beats pratar lite om var sin sång som de lyssnade på en masse när de var 14 år gamla.

Tack till alla som hängt med oss i ett år och 20 avsnitt, det här bara början!

Whatever?! xoxo

 

Vi finns på internet!

Till exempel på:

PinterestFacebookTumblrInstagram och Twitter (SannaPetter och Hugo).
Jaqe är svår att hitta på Internet, men går säkert att hitta i Malmö…
Mack Beats finns på internet på t ex Twitter och Instagram.

Klicka här för att prenumerera i iTunes.
Eller här för att nå vår feedburner-rss.

Jaqes skiva släpps 2013! Lyssna på Jaqes skiva från 2011 2:32 här. Mack Beats skiva släpps 2013! Tills dess, håll till godo med deras gemensamma hit:

Vi pratar i avsnittet om olika albumomslag som hänger uppe på väggen i Highwon-studion, och lovar att länka till detta omslag (för en gångs skull kommer vi ihåg att länka till nåt vi sagt att vi ska länka till), Sabo – Alla älskar Sabo:

image

Just det! Förr-förra lördagen hade VBDFR?! sin 1års fest i Stockholm. STORT TACK till alla som kom, till alla på Vardagsrummet, till Grolsch och till Jaqe och Mack Beats för era insatser!

Just det igen, nu kan ni som önskar beställa en alldeles egen Vad blir det för rap?t-shirt från andra upplagan. Tröjan finns i S-XXL i blandade färger och kostar 200kr inklusive porto. Maila vadblirdetforrap@gmail.com vid intresse! Ta en titta här nedan:

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s