49ers till SuperBowl!

smrtb1050

Läs nu, eller om ni bara vill se det spektakulära scrolla ner och sätt på den första videon.

Som ni minns så var San Francisco 49ers på väg mot Superbowl redan under slutspelet av förra säsongen. Rapparna i bukten var som tokiga och otaligt antal sånger spelades in, de flesta samplade coachen Jim Harbaughs legendariska pepsnack när han skriker ”WHO’S GOT IT BETTER THAN US?” och får det öronbedövande svaret från fotbollsspelaran ”NOBODY”. Alla med ett hjärta blev rörda till tårar och alla Niners fans i bukten som rappade började genast rappa om sitt älskade lag, och ni lyssnade på det här, här, här och här.

49ers20

Bänknötaren Alex Smith!

Tyvärr förlorade Niners Championchip-matchen och fick ta nya tag inför årets säsong. 2012s säsong passerade och Niners såg fantastiska ut mestadels. Försvaret var ligans bästa. Veteran-quarterbacken Alex Smith som så ofta underpresterat, blivit kritiserad och till och med petat till förmån för den numera bortglömda Troy Smith, hade sin bästa säsong någonsin. Plötsligt åkte Alex Smith på en hjärnskakning och reserven Colin Kapernick som tidigare bara spelat i wild-card spel fick hoppa in, och sen dess har han inte lämnat planen. Stackars Alex Smith som var en av ligans bästa QBs under säsongen får finna sig att sitta på bänken. Även om alla håller med om att han inte förtjänar sin bänkplats så har det inte påverkat folks kärlek för den nya hjälten KAEP!

Skärmavbild 2010-11-03 kl. 17.12.57Troy Smith! Jag minns!

Det är faktiskt så att kärleken till Kaepernick verkar saknar gränser. Han är ju nämligen både enormt duktig, han är underhållande att titta på då han är fullständigt oberäknelig för moståndarförsvaret. Han kastar hårdare än någon annan, nästan, och han springer fantastiskt bra. Han sprang alltså nästan 200yds mot Packers häromveckan, det är rekord för en QB i en Play Off match någonsin.

Colin Kapernick!

Hursomhelst!

Det har ju kommit lite rapmusik som har med allt detta att göra. För att det här ska bli rätt tänkte jag ställa en fråga nu ok. Vem tänker ni heja på? Baltimore Ravens, also known as ratbirds, eller det laget som har supporters som Sarah Redden:

 

Vill ni heja på samma lag som detta gäng?

 

image

 

Vill ni heja på samma lag som Sarah Redden nu när ni hör den här sången då? Hon är alltså 5 år gammal.

 

När ni hör Sarah Redden rappa om Niner Nation, vll ni vara en del av Niner Nation då?

 

 

Vill ni heja på laget som fick Fully Loaded att återförenas för att göra en sång?

 

 

………………………….eller, vill ni heja på laget som leds av FALSKA PRETTY FLACCO? MANNEN MED DENNA MUSTASCH:

 

En kommentar på “49ers till SuperBowl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s