Lore’l o Problem

Lore’l-feat.-Problem-The-Loop

Lore’l – The Loop (Ft Problem)

 

Titeln på denna sång gör mig sugen på att se filmen In The Loop en femte gång.  Detta är väl ändå ett rätt logiskt samarbete? Lore´l är skittung, men kanske inte lika poppis som Probelm än? Det känns som att alla som lyssnar på rap vet att Lore’l ‘r tung men inte så många fler, medan Problem-fans är alla som lyssnar på rap + alla som gillar molly (ni har väl hört hans sång med de som gillar molly mest på jorden?). Så Lore’l gör det man gör, försöker nå en ny skara lyssnare genom att låta nån rappa lite på ens sång.

Ok nu kollade jag på twitter, Lore’l har 33000 följare och Probelm 36000, dvs det är typ lika kända. Möjligen har Problem 2-3000 färre följare än vad han hade haft om han hade ett artistnamn som gick att googla. Och möjligen hade Lore’l haft några fler följare om fler musiklyssnare gillade tjejer som rappar.

Anyways, jag gillar den här låten. Jag blev lite förvånad över att Problem rappar först och det tar ett tag innan vi hör Lore’l, men sen tar Lore’l över och dödar två verser. Det var inte så länge sen Lore’l gjode en låt med Problems kompis Bad Lucc, kanske är det här en grej nu? Det är det som är det där logiska jag pratade om, NYC-rappare har ju sökt sig till södern för att få ett mer poppis sound i typ tusen år och nu finns det ett annat poppis sound på västkusten. Eller whatever det finns inga regional sound längre.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s